Οι πελάτες έχουν το δικαίωμα να επιστρέψουν κάποιο από τα προϊόντα που αγόρασαν εντός του διαστήματος 14 ημερών από το χρονικό σημείο απόκτησής του και να ζητήσουν αλλαγή προϊόντος.

Για την άσκηση του δικαιώματος επιστροφής, απαιτείται η επικοινωνία μαζί μας στο 25410-20330 ή στο e-mail: info@figurino.gr.

Η ικανοποίηση του πελάτη είναι το σημαντικότερο για το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και για αυτό το λόγο ο πελάτης του καταστημάτoς διατηρεί το δικαίωμα επιστροφής και αντικατάστασης ενός προϊόντος με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν χωρίς καμία δική του επιβάρυνση αρκεί αυτό να γίνει μέσα σε διάστημα 14 (δεκατεσσάρων) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και με την προϋπόθεση ότι η επιστροφή πραγματοποιείται με τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών (Speedex Courier).

(Από την δεύτερη επιστροφή και μετά χρεώνεται ο πελάτης)
Επίσης απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να επιστραφεί στην αρχική του κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο καθώς και την ετικέτα τιμής.

Πιο αναλυτικά, αφού μας ενημερώσετε για την αλλαγή που επιθυμείτε θα συσκευάσετε κατάλληλα το προϊόν και θα το παραδώσετε στην Speedex Courier ζητώντας να επιστραφεί στην διεύθυνση μας (Παναγή Τσαλδάρη 5, Ξάνθη, ΤΚ 67100, Τηλ.2541020330), με χρέωση δική μας. Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας και χωρίς εσείς να καταχωρήσετε νέα παραγγελία θα σας στείλουμε την νέα σας επιλογή την οποία και θα παραλάβετε πληρώνοντας τυχόν διαφορά τιμής συν (+) ευρώ.

Τυχόν τραπεζικά έξοδα-κρατήσεις που προκύπτουν επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη, όσον αφορά την τράπεζα του ιδίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα προϊόντα πρέπει να παραδοθούν στην ίδια κατάσταση που είχαν παραληφθεί από τον πελάτη, με τη συσκευασία τους, καθώς και τα λοιπά έγγραφα (απόδειξη λιανικής,καρτελάκια) με τα οποία συνοδεύονταν κατά την παραλαβή τους.

Για οποιοδήποτε προϊόν έχει υποστεί ζημία, ή δεν έχει επιστραφεί στην ίδια κατάσταση κατά την οποία το παραλάβατε ή το οποίο έχει φθαρεί /χρησιμοποιηθεί πέραν της φθοράς που οφείλεται στο απλό άνοιγμα της συσκευασίας, δεν θα γίνεται αλλαγή.

Επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων: Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι το προϊόν έχει ζημία ή ελάττωμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς μαζί μας στον αριθμό 25410-20330 ή μέσω e-mail αναφέροντάς μας τα στοιχεία του προϊόντος και το ελάττωμά του. Υπάρχει περίπτωση να ζητηθεί φωτογραφία του προϊόντος για να διαπιστώσουμε το ελάττωμά του. Παρακαλούμε να επιστρέψετε το προϊόν στην διεύθυνσή μας . Θα εξετάσουμε πλήρως το προϊόν που επιστρέψατε και θα σας ενημερώσουμε με e-mail για την αντικατάσταση . Τίποτε σε αυτούς τους Όρους δεν θίγει τα δικαιώματά σας ως καταναλωτών εκ του νόμου.